Bluza slabit SLIMBODY !

Postat de slimbody 30.03.2021 0 Comentariu

4 Beneficii secundare pentru a folosi bluza SlimBody in timpul antrenamentelor tale !

Vrei sa stii de ce produsele SlimBody sunt unice ? Toate produsele noastre sunt confectioante dintr-un material ‘’smart’’ in trei straturi, in care cel din mijloc este neoprene de calitate premium, si care are rolul de a mari temperatura corpuliui, astfel vei transpire de 5 x 10 mai mult in timpul fiecarui antrenament.

 

DETOXIFIERE

Una dintre cele mai eficente cai pentru a-ti detoxifia corpul este prin transpiratie , vei elimina substante ca alcoolul, colesterolul, sarea si toxinele , astefel te vei simti mai bine sim ai sanatoasa .

 

ELIBERAREA ENDORFINELOR

Eliberarea endorfinelor in corpul nostru se face la orice activitate care presupune transpiratie. De aceea sunt eliberate in mod natural in timpul oricarei activitati fizice , astefel la sfasitul fiecarui antrenament te vei simti grozav.

 

RISC SCAZUT DE ACUMULARE A SARII IN EXCES

Prin transpiratie se elimina sarea in exces din organism , astfel calciul se poate depune mai bine in oase.

Acest lucru limiteaza acumularea de sare si calciu in rinichi si urina , unde pot aparea pietre. Daca transpire maim ult, corpul va avea nevoie de hidratare mai buna , astfel vei elimina mai bine sarea !

 

CURATA FATA DE NEDORITA ACNEE

Cand transpiri, pori se vor deschide si astfel se va elimina tesutul gras care este situate sub ei, asta ii va permite pielii tale sa se curete de toxinele accumulate din cauza porilor inchisi si te va ajuta sa ai o piele mai curata sim ai sanatoasa.

 

DECI ??? Ce mai astepti ?

Pe langa beneficiul principal , acela de a pierde in greutate, avantajele secundare sunt si ele foarte importante in vederea mentinerii uneui stil de viata sanatos si armonios.

Toate produsele SlimBody , pe langa faptul ca sunt de calitate premium , sunt si flexibile si confortabile , de aceea pot fi folosite oriunde si oricand !