Despre Noi


Am deschis acest magazin din dorinta de a veni in primul rand in intampinarea celor care isi doresc sa slabeasca si nu numai. Produsele noastre sunt destinate de asemenea si celor care vor sa maximizeze efectul exercitiilor fizice de fitness. 


Oferim produse unice in Romania de calitate premium, superioare ca material si design,  fabricate pentru piata din SUA.


Combinația de materiale textile termice, ușoare, inovatoare  vă modeleaza corpul si va ajutâ să slabiti ,ajungand la silueta  ideala. Astfel, produsele noastre maximizeaza vizibil  eficenta oricarei activitati, deoarece creeaza un efect de sauna .


Efectul de sauna pe care il ofera produsele noastre stimulează orice forma de antrenament  prin îmbunătățirea procesului de încălzire naturala și de ardere a caloriilor în timpul exercițiilor. De asemenea, ajută la evitarea accidentarilor prin creșterea vitezei circulației sangelui  și menținerea calităților musculare în timpul exercițiilor fizice.


Obiectivul nostru este ca fiecare persoana  care încearcă produsele noastre să ajunga la silueta ideală și să promoveze un stil de viață activ, care sa o faca să se simtă puternica , încrezătoare și fericita.


Persoanele  puternice sunt sursa noastră de inspirație și astfel, am stabilit o misiune de a ajuta  oamenii să-și atinga telurile, deoarece credem în potențialul si vointa pe care trebuie să le dezvolte și să devină cei mai buni sine insasi.