Transport si plata


Transportul comenzilor pe teritoriul Romaniei este efectuat de compania DPD Romania, si costa 13.99 lei.

Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este GRATUIT.Plata ramburs/la livrare


Pentru ca dumneavoastra sa achitati doar in momentul receptionarii produselor.

 

Livrarea se efectuaza doar prin curier rapid, in toate localitatile din Romania.

 

Produsele dumneavoastra vor fi impachetate cu grija si expediate in ambalaje speciale, care asigura transportul comenzii dumneavoastra in bune conditii. Deoarece coletele sunt preluate la ora 16:00 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa ora 15:30, vor fi expediate inurmatoarea zi lucratoare.

Comenzile plasate in weekend vor fi expediate in prima zi lucratoare, luni, si vor ajunge la dumneavoastra marti.

 

Livrarea se face catre adresa completata de dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 10-17, va rugam sa precizati o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

 

Comanda dumneavoastra va fi livrata, ingeneral, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poatefi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

 

Costul transportului este de 12,99 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 200 LEI transportul este gratuit. Acest prag poate fi modificat in cursul campaniilor promotionale.


Pentru ca sa va fie cat mai comod, puteti achita comanda dumneavoastra la receptionarea acesteia, direct curierului RAMBURS.
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

-Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

-"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!